Vores korte besøg i Bergamo til trods var der indtil flere interessante kulinariske oplevelser. Til frokosten gik vi efter strømmen af mennesker til at sted i den gamle by, hvor overdådige stykker pizza blev udskåret, varmet og solgt efter vægt:
Selv havde vi medbragt tomater og øl. Da Tue stillede sig an til fotografering var der en forbipassende englænder, der tilbød at tage billedet så Lisbeth også kunne komme med (han mente i øvrigt vores frokost så helt perfekt ud).
Om aftenen spiste vi nede i den moderne by, men på en restaurant med traditionelt køkken. Adspurgt om Tue ville have sin polenta (en tyk majsgrød) med ost og svampe svarede han ja i den naive tro at der ville være tale om lidt revet parmesan. Det viste sig at polentaen var godt gemt under et tykt sammensmeltet låg af 5-6 forskellige oste...
14 oktober 2008
Bergamask Kogekunst
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar