12 august 2007

... en cykel oser ikke ...

Så har Lisbeth sørme fået sig en ny cykel! I forhold til hendes tidligere har denne nogle ret eftertragtede features:

  • Bremser der virker - generelt bare meget smart, ikk'?!
  • Herremodel - pigecykler herovre er bare lidt for små i stellet til en halvhøj dansker.
  • En (meget) genkendelig farve - vi har oplevet at der i cykelstativet omkring den lilla mountainbike stod mindst tre andre af samme mærke, farve og model.
  • Beachcruiser-styr - så Lisbeth kan blande sig med de smarte college-piger her i området. Nu mangler hun bare en Ipod, mini-skørt og Ugg-boots.... or perhaps not!
  • Cykel-kurv - som punktet ovenfor plus at man så kan have andre slags tasker end en rygsæk med sig. Bagagebærer er nemlig tilsyneladende ikke-eksisterende i cykelverdenen heromkring. I øvrigt er kurven også velegnet til at transportere en hel gallon appelsinjuice hjem fra supermarkedet i.

At denne forrygende cykel bliver anskaffet på netop dette tidspunkt (hvilket dog primært skyldes at Sarath ville sælge den i denne uge) har så yderligere den fordel, at vores kommende 'feriebarn' også har noget at cykle rundt på. Vi får nemlig besøg af Troels fra på torsdag, hvilket betyder at vi så måske også åbner vi for fænomenet 'gæste-blogger' i den nærmeste fremtid. Stay tuned!

1 kommentar:

Unknown sagde ...

…men denne cykel oser jo af sex!
Den cykel-inkarnerede dansker spotter straks at der ikke er skærme på cyklen. Men I bruger jo heller ikke det dermed regn i Californien, eller? Ikke som i Kbh hvor undertegnedes bagskærm var gået løs og sad skævt. En tordenbyge på vej hjem – og man har snavs op af ryggen og i håret :( (og ja det VAR den da hvor jeg blev længe og snakkede med blog-indehaveren på msn!)

Pøj pøj med at komme til at ligne de der college tøser og hils Troels, vi glæder os til at følge med på bloggen.