12 september 2007

Have-Nyt


I har jo sikkert alle ventet utålmodigt på at vi kom hjem, så I kunne høre nyt fra haven.

Hr. Egern har tydeligvist taget på, mens det 'nye' egern er ligeså tynd som tidligere og også stadig bliver jagtet lidt rundt af ham.

Ved gårsdagens inspektion kunne vi konstatere, at korianderen ikke kunne klare sig 10 dage uden vand. Vi håber dog at den kommer sig med lidt kærlig pleje. Derimod har både basilikum, oregano og timian klaret ferien i fin stil.

Forhavens kolibri har også været forbi flere gange, men er sædvanen tro pløkumulig at fotografere, og så var der i dag også besøg af en helt ny gæst: en lille spætte, som ifølge fuglebogen er en Downy Woodpecker.

2 kommentarer:

NilsGalberg sagde ...

Helledusseda for en fin have! Med dyr og alting...

Jeg er nødt til at knytte en kommentar til historien om egernet. Efter at have læst det første indlæg om egernet, var jeg i den grad i tvivl mht. om I havde kønsbestemt dyret rigtigt. I jeres beskrivelse fremgik det, at der var tale om et humørsygt, dominerende fremfusende og let irritabelt egern. Min tanke dengang var, at det mere da lod til at være et temperamentsfyldt kvindtøj, et hysterisk fruentimmer, en rappenskralde...

Når nu I fortæller, at "Hr. Egern" er blevet tyk efter, at denne har fået en sambo, så er jeg ikke længere i tvivl. Hr. Egern er en Frue! Og hun er med rogn...

NilsG

Lisbeth sagde ...

Tænkte nok at nogen bare sad og ventede på seneste udgave af Have-Nyt!

Nils: Til trods for at din kommentar indeholder visse - og fuldstændig ubegrundede - fordomme om det feminine segment af verdens biologiske væsener, så skal vi holde din kommentar in mente. Især hvis Hr. Egern meget pludselig bliver tynd igen!