13 maj 2007

Så er det officielt: vi er en familie!

I torsdags underskrev vi en kontrakt på en toværelses lejlighed i et af universitetets familie-lejligheds- komplekser, så fra den 13. juni skal vi bo i "West Campus Family Housing".
Det er dejligt sådan at skulle flytte 'rigtigt' sammen og også lidt vildt, at vi nu skriftligt har indgået en fælles kontraktlig forpligtelse på en månedlig tilbagevendende udgift.


Vi har været nede og spionere hos en af Tues laboratoriemakkere, der allerede bor i komplekset, og det ser fint ud. Til vores store glæde indeholder lejligheden som standard både komfur MED ovn, køleskab, en mindre fryser, garderobeskabe, masser af køkkenskabe og gardiner. Dog får vi sikkert en del gulvplads i lejligheden, for vores hidtidige møblement består af en seng, et skrivebord og nogle reoler. Vi må lige se om ikke vi kan klunse nogle stole et eller andet sted – f.eks. har vi overvejet om Ben mon vil opdage det, hvis vi flytter den ene af hans to sofaer med!

Udover savnet af sofaerne er et andet minus ved at forlade huset, at vi så skal tage afsked med avocadotræet. Det betyder bl.a. at fotodokumentationen af avocadotræets blomstrings-cyklus må droppes – med mindre at vores hidtidige bofæller inviterer os forbi med jævne mellemrum hen over sommeren.

Uanset disse ulemper glæder vi os nu til at flytte, og Tue er allerede begyndt at overveje, om der i den anledning skal ske drastiske ting med hans Tetris-spillekonsol! Men mon ikke at den også ender i lejligheden indtil videre....

3 kommentarer:

Stine sagde ...

Hej med jer

Tillykke med den nye familie-status :-) og også med komfuret og gardinerne. Dejligt for jer, at få jeres eget sted.

Mandagsknus fra Stines skrivebord

Bollebobb sagde ...

Det lyder fedt. Hannah og jeg talte netop om, hvorvidt Lisbeth boede fast hos Tue, og det lyder det til at hun har gjort, og i hvert fald nu gør fremover.

Det gode ved, at I ikke har så meget at proppe ind i lejligheden med det samme er, at Lisbeth ikke er så langt foran med åndsvage nipsting, som skal stå der hvor spolebåndoptageren skulle stå. Måske lidt sterotypt!, men I forstår sikkert meningen: nu kan I skabe et hjem sammen.

Dane in Disguise sagde ...

hihi - jeg troede lige at det var en annoncering af at Lisbeth var gravid...:) Er glad paa jeres vegne at I nu flytter sammen og har jeres eget - KNUS fra Amsterdam