15 juli 2007

Den Solide Postkasse

Her har vi et postkassedesign, der er til at forstå - solidt!

Måske dog en anelse på den bastante side. Der skal nok mere end et enkelt stampet heksehyl til for at få denne postkasse splittet ad. Men man kan selvfølgelig heller ikke vide hvilke skumle al-qaeda typer, der lurer bag palmerne og blot venter på den rette lejlighed til at terrorisere en postkasse.

Bemærk i øvrigt at det er husnummeret, der er skrevet på bed-kanten! Mulholland Drive er en meget lang vej... Dog er husnummer-systemet ikke et udtryk for antallet af huse på vejen, men et sindrigt system der angiver afstanden ind til bymidten. Dette skulle angiveligt lette orienteringen, men som regel er det nu snarere mere forvirrende end ligefremt nyttigt for en dansker, der er vant til systemet derhjemme.

3 kommentarer:

NilsGalberg sagde ...

Meget, meget flot opmuret postkasse!

Jeg troede, at det amerikanske vejnummersystem var baseret på, at hver "block" får tildelt 100 vejnumre, uanset antallet af huse, der rent faktisk ligger på denne block. Men det er måske kun i tættere bymæssig bebyggelse?

Jeg er begejstret over både at kunne diskutere vejnumre og postkasser i dette forum! Det varmer mit gamle brevbærerhjerte.

NilsG - 2860, Orange 44

t sagde ...

NilsG: Du har faktisk forstået det med blockene rigtigt nok. Vi mente at husnumrene afspejlede afstanden til byens centrum målt i den lidt løst definerede enhed blocke. Disse varierer unægteligt noget fra sted til sted, så man skal vide hvor tæt de større veje ligger der hvor man er for at omsætte i kilometer.

Lisbeth sagde ...

Nils, med fare for at fornærme andre læsere, vil jeg vove at udnævne dig til postkasse-temaets mest trofaste, mest entusiatiske og ikke mindst mest kommenterende læser :-)
Keep up the good work!