05 juli 2007

Pyroteknisk begivenhed!

I går var det jo den 4. juli - amerikanernes afhængighedsdag.

Vi var blevet gjort opmærksom på dagen allerede i sidste uge i form af den notits ovenfor, der advarer om at der vil være fyrværkeri fra kl. 21 til 21.23 (!) i vores mest nærliggende park. Det er åbenbart en del af fyrværkeri-paragraffen at naboerne skal advares, når nogen har bestilt fyrværkeri - den slags er jo ikke tilgængelige for almindelige dødelige herovre - men vi bor faktisk ret langt fra parken, så vores hus ville ikke ligefrem være i stor risiko for at få en raket gennem taget, men nu kan vi da i hvert fald ikke sagsøge for manglende advarsel...

Vi fejrede dog dagen ved at tage ind til Santa Barbara i stedet - der var nemlig også blevet advaret om hoppeborge, ansigtsmaling og flamenco-dans i parken! Vi indledte aftenen med at spise crepes på Pacific Crepes, hvor vi fik god anledning til at teste vores fransk-evner, da tjeneren indledte med at tale fransk til os! Tue fik både bestilt cider, fransk løgsuppe og to fine crepes (gedeost, valnødder og prosciutto + laks, spinat og portobello svampe) til os. Da de havde både creme brulée og profiteroles på menuen, var vi jo næsten nødt til at teste dem også. Egentlig en meget uamerikansk gestus sådan at spise et fuldstændigt fransk måltid på deres nationaldag, men i det mindste lukkede restauranten tidligt, så også personalet kunne komme ned på stranden og se fyrværkeri.

Vi var overraskede over, HVOR meget santa barbarianerne fylder, når de alle befinder sig på stranden og især, da vi bagefter alle sammen gerne ville gå under motorvejsbroen samtidig! Fyrværkeriet var naturligvis primært blåt, rødt og hvidt, men ellers var det ikke en specielt mindeværdig oplevelse i sig selv. Men det var dejligt at stå på molen og kigge ind over bjergene, mens solen gik ned - og da vi så også liiiiiige nåede bussen hjem, var det faktisk en ret vellykket aften.

Ingen kommentarer: