Den anden onsdag i august starter krebsegilde-sæsonen i Sverige, og man kan ikke være i tvivl om at sæsonen er startet, når butikker og restauranter er pyntet op med krebse-servietter, papirs-hagesmække og -lanterner - foruden færdigkogte krebs i lange baner naturligvis.
Vi lagde hus til et sådan gilde en lørdag i august - heldigvis vel-assisteret af et par af Lisbeths svenske kollegaer. Desværre blev før-billederne af serverings-fadet med krebsene utydeligt, men overstående er vist meget illustrativt: Krebsene pilles med fingrene og skylles ned med folkøl og snaps - meget gerne akkompagneret af diverse snapse-viser - og for variationens skyld spises også brød, aioli, citron, æg, salat og Västerbotten-pie til.
Alt sammen naturligvis iført krebsegilde-hatte:
05 september 2010
Krebsegilde!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar