24 juni 2007

Delfinposten

Der er gået et par dage siden sidst - men nu fortsætter vi bloggens postkassetema.

Her med et særligt eksempel på hvor meget en postkasse egentlig kan fylde - både fysisk og mentalt. Vi kan godt afsløre at postkassen her befinder sig i vores gamle nabolag og er en af dem, der i meget høj grad inspirerede os til at starte vores postkassetema her på bloggen.

Første spørgsmål man naturligvis må stille sig selv er: Hvad fanden har delfiner med post at gøre? Dernæst: Er det strengt nødvendigt at skrive husnummeret på så stort et skilt?

Hvad man i øvrigt ikke ser på billedet her er at huset og postkassen er malet i matchende farver.

4 kommentarer:

Lena sagde ...

Er vild med såvel jeres postkassetema som amerikanernes opfindsomhed i den forbindelse. Nu er jeg også nogle gange til ret kitchede ting... Har netop lavet en miniundersøgelse og kan konkludere, at ud af 28 huse på etape 3 på Sletten er der sorte, firkantede postkasser foran 18 huse og grå, firkantede postkasser foran 10.
Hilsen Lena

Lisbeth sagde ...

Jaeh, af undersøgelsens resultat må man så konkludere at folk på Sletten enten ikke har overskud til og/eller tanke for at variere postbudets hverdag - eller har de bare ikke behov for at manifestere deres hobby-interesser via deres postkasse?!
Tak for indsatsen med at tilføre vores studier et cross-nationalt perspektiv, Lena.

Unknown sagde ...

Som interesseret følger af postkassetemaet, vil jeg forhøre mig mulighederne for at få et afsnit om jeres nye postkasse. Her vil bloggeren nok indvende at der enten ikke er en postkasse eller at den ikke er interessant, men dette kræver kun en smule opfindsomhed og skriveglæde at få et afsnit af føljetonen til at gå med en brevsprække.

Mange hilsner
En postkassetema-fan

Lisbeth sagde ...

Rolig nu, rolig nu; det kapitel af føljetonen er skam allerede lagt på 'story board'et'.
Vi kan dog godt afsløre - i rigtig cliff-hanger-stil - at der skam både er postkasse og brevsprække!