09 juni 2007

Møbel-jagt

I denne uge gik det pludseligt op for os, at vi faktisk flytter på et meget gunstigt tidspunkt. Alle de bachelor-studerende på UCSB har årets sidste eksamener i denne og næste uge, hvorefter de flytter ud fra deres lejligheder.

Det betyder, at den lokale hjemmeside med køb og salg af brugte møbler (og meget andet) nærmest flyder med møbler til salg, og i weekenden bliver der holdt diverse 'yard sales' rundt omkring. Det har fået os op af stolene (!) mht. at skaffe nogle møbler; især et spisebord og tilhørende stole. Underligt nok virker det til at være lettest at skaffe et spisebord; stolene går åbenbart til i årets løb. Dog fik vi i morges fat i tre nydelige stole i skandinavisk tilsnit for kun 10 dollars i alt, og senere på dagen blev et lille afsætningsbord leveret her på adressen efter ca. 12 mails frem og tilbage.

Desuden har vi aftalt med en schweisisk post.doc. der skal tilbage til Schweiz i næste uge, at vi overtager nogle af hans køkkenting, så ironisk nok mangler vi efterhånden kun spisebordet.

Men i morgen er der udflytnings-salg i det kompleks, som vi skal flytte ind i, så vi håber at vi der kan finde et godt og billigt spisebord. Det ville jo også spare os for at flytte bordet både til og fra adressen her på Pacific Oaks Road.

Ingen kommentarer: