05 juni 2007

Dining and Driving in LA

Så blev det tid til lidt ferie. Lørdag middag lejede vi en bil for at køre til Los Angeles. Baseret på vores erfaringer fra sidste gang forventede vi at sidde en hel del mere i irriterende trafik end vi endte med. Sikkert ikke mindst fordi vi denne gang holdt os til det nordvestlige hjørne af LA. Og så er Mulholland Drive måske bare ikke en af hovedfærdselsårene.

Når vi er ude - såvel som når vi er hjemme - sætter vi stor pris på de kulinariske oplevelser. Denne gang havde vi på forhånd planlagt en omgang Korean BBQ i Koreatown. Valget faldt på Soot Bull Jeep - navnet er kun 33% misvisende, da åbne, terrængående biler var det eneste fra navnet som restauranten ikke kunne byde på. Da vi kom ind ad hoveddøren blev vi mødt af skiltet, der bekendtgjorde at restauranten var røgfri - dette er en halv sandhed. Godt nok så vi ingen med cigaretter eller lignende, men da hvert bord har en lille kulgrill er der faktisk en god mængde røg og sod i lokalet, hvorfor det frarådes at møde op i sit stiveste puds eller have store velduftende planer bagefter (ja, vi var advaret på forhånd). Efter vi havde fået anvist et bord skulle Tue ud og træde af på naturens vejne og måtte noget imponeret betragte mængden af små skåle på bordet foran Lisbeth da han kom tilbage. Alt tilbehøret er standard og man vælger blot hvilke slags kød man vil bestyre på sin egen lille grill. Såvel tilbehøret som det valgte marinerede oksekød og rejerne var yderst delikate - dog afstod vi fra at spise alle de 18 fed rå hvidløg vi var blevet påduttet.

Søndag var vi i bydelene Los Feliz og Santa Monica inden vi sluttede af i Venice. Mens vi gik en tur for se på mulighederne for søndagsmiddagen på Abbot Kinney Boulevard så vi vist Natascha McElhone gå tur med børnene. Valget endte på vinbaren/restauranten Primitivo, der serverede os nogle helt fantastiske tapas-lignende retter.

Ingen kommentarer: