20 juni 2007

work in progress

At få sat bøger på reolen gør det er nemmere at føle sig hjemme, og at få sluttet anlægget til gør det fortsatte arbejde med at få alt til at falde på plads i den nye lejlighed hyggeligere. Søndag aften fik vi samlet den lave reol, og vi arbejder fortsat på at restaurere et brugt bord vi har købt (for?) billigt - John kommer nok til at undvære sin boremaskine et par dage endnu.

Mandagens store opgave var at få vores trådløse netværk til at samarbejde med begge vores computere og tirsdag gjorde vi et ihærdigt forsøg på at fylde lidt (eller meget?) i køle- og køkkenskabene.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Godt at se I får flyttet ind! Det ser jo helt hjemligt ud. Må jo lige kommentere på Bodumkanden (noget fik du med da du flyttede, går ikke ud fra at det er Tues, eller...) og de pæne skåle oven på køleskabet, som jeg ikke lige kan huske, er de nye? :o)

Knus fra Caroline

Lisbeth sagde ...

Hej Caro
Jo, bodumkanden er skam medbragt; for Tuen drikker jo overhovedet ikke kaffe(!) så jeg måtte lige tage mine forholdsregler. Han er dog sød nok til både at købe og lave kaffe til mig. De grønne skåle er faktisk også medbragt, men ja, de er nyere gaver, hvorfor du måske ikke lige har set dem i Kbh.

Kh. Lisbeth