25 januar 2008

Into the WILD!

I aftes skulle vi som nævnt se ”Into the Wild”. Vi havde tilsyneladende ikke gjort vores hjemmearbejde, for just mens vi sidder og ser de indledende skuespiller-præsentationer, dukker navnene ’Thure Lindhardt’ og 'Signe Egholm Olsen' op! Vi havde så ikke lige hørt om at der skule være danske skuespillere med og vi var begge temmelig forundrede.

Forundret er vist også det rette ord, da filmen når frem til scenen med Thure og Signe, for udover at bryde med den øvrige stemning i filmen blev alle dansker klichéerne da også trukket frem: lalleglade typer der danser, farer rundt og taler dansk og fjollet engelsk ’iført’ bare bryster (Signe) og langt blondt hår (Thure). Ja, det var så ”Mads and Sonja from Copenhagen” (på IMDB godt nok anført som Thomas og Thomas’ kæreste, men vi er altså nogle der forstod hvad der blev sagt).
HMMMM… great! Vi er ikke sikre på at de college-piger på rækken bag os, der syntes at det var en ustyrlig morsom scene, vil tro på at Thure er en af Danmarks mere seriøse skuespillere.

Nu - og fordi nysgerrigheden også blev vakt af andre ting i filmen, der også på andre måder overraskede og manede til eftertænksomhed – bliver vi jo nødt til at have fat i bogen. John kunne nemlig ikke umiddelbart huske noget om danskere fra bogen, og vi håber da ikke at Sean Penn blot har lagt den scene ind uden at det er en del af den oprindelige romans handling.

Nå, men vi kan se at filmen kommer ud i DK den 29. februar, og så kan I jo selv se hvad dælen vi egentlig skriver om her.

Ingen kommentarer: