30 januar 2008

Kupon-nyhederne

På shoppingfronten har vi efterhånden opdaget så mange underligheder, at vi laver en lille ny kategori, hvor første indlæg bliver en præsentation af det meget udbredte fænomen i tilbuds-junglen herovre: rabatkuponer.

For dagligvarer kommer de ind ad døren via almindelige tilbudsaviser, hvorfra man klipper en kupon, der mod aflevering ved kassen giver x antal dollars i rabat på en bestemt vare i supermarkedet.

Derudover kommer der reklamer fra fast food-kæderne og enkelte andre restauranter, som nærmest består af rabat-kuponer, der enten giver en mindre kontant besparelse på regningen (1-5 dollars) eller f.eks. gratis pomfritter til sin burger.

Endelig får vi af og til en kuvert der indeholder en hel stak kuponer (se billedet nedenfor) som giver rabatter på alt muligt forskelligt: laser-operationer, bilforsikringer, lufthavnsparkering, blikkerslager-hjælp, kontaktlinser, mobil-abonnementer mm. Her er det ofte meget solide rabatter i størrelsesorden 50-100 dollars (hele 250$ på laseroperationen!), så hvis man skal lave større investeringer kan det godt betale sig at kigge stakken godt igennem.

At vi så synes at det er fuldstændig håbløst at skulle stå og fedte med rabatkuponer (for slet ikke at tale om at holde styr på hvad-hvor-hvornår - og ikke mindste huske at få dem med) for at spare 2 dollars eller få gratis pomfritter, er jo så kun ris til egen pengepung!

Ingen kommentarer: