01 oktober 2007

HH8: Posthest

En af dagene på Hawaii efter snorklen i tidevandspytter og naturligt varme laguner samt en frokost i nåleskov ved vandet vendte vi snuden mod midten af øen og kørte lige op fra Hilo ad Saddle Road mod passet mellem Mauna Loa og Mauna Kea.

Det er muligt at udsigten kan være ganske god på dage med klart vejr, men da vi var der oppe var enten meget tæt tåge eller også kørte vi bare i en sky. Efterhånden som vi kom ned på den anden side igen blev landskabet præget af ranches, kvæg og heste. Mest dominerende er Parker Ranch der er en af de største i hele USA (og ældre end de fleste andre også).

Waimea, hvor vi overnattede de sidste 3 nætter på øen, kan således både byde på surf shops, rodeo og denne postkasse, der måske burde have en form for forbindelse til denne her.

4 kommentarer:

Bollebobb sagde ...

Jeg synes ikke, jeg har set nogen billeder fra jeres seneste indlæg. Har I pladsproblemer?

Super oplevelse på Hawaii, lader det til..

t sagde ...

Øhhhh ... det forstår vi ikke lige. Der er skam billeder på hver eneste post, men måske er blogger-serveren lidt for belastet til at vise dig dem?!

Bollebobb sagde ...

Nu er der i hvert fald billeder, så måske det hjalp bare at brokke sig lidt...

Det der med blogger serveren er også en mulighed, da siden ikke så ud til at være færdig med at læse ind. Whatever, men billeder er i hvert fald en god støtte til postkassehistorierne...

mvh
Brandur

t sagde ...

Godt at det virker igen. Der skulle altså heller ingen pladsproblemer være da vi kun har brugt ca. 1.4% af vores konto...