16 oktober 2007

West Campus Postkasserne

Nu kan det jo ikke udskydes længere - det er allerede alt for længe siden vi lovede Jer at præsentere postkasserne her på West Campus.

Første billede til højre viser vores egen postkasse - bag den lille luge med det indridsede "11" modtager vi vores post. Samt en del post til Han Chen og andre tidligere beboere.

At vi ikke er alene med problemet om at modtage post til tidligere beboere hvis nye adresse(r) man alligevel ikke kender viser billede nr.2 (klik på billedet for at se det større) med al ønskelig tydelighed - vi fornemmer et afmægtigt råb om hjælp.

Desværre må vi antage at den frustrerede postkasseejers appel er aldeles uden effekt da vedkommende ikke har sat sig ind i postkassens design. Den opmærksomme læser har sikkert bemærket at postkasserne ikke er udstyret med sprækker, hvorfor der ikke kan puttes noget i dem denne vej med mindre postbudet skulle stå og låse hver enkelt op. Lyder det måske sandsynligt? nej, vel.

Vi henleder nu opmærksomheden på billede nr. 3 der viser postkassens bagside. Man aner at bagsiden måske fungerer som andet og mere end blot bagvæg i postkassen.

På det sidste billede har vi fanget en funktionær i funktion, så man kan se den rette sammenhæng.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ahh.. Ja, jeg så lige en af de ting der fik os til at ryste på hovedet af amerikanerne, da vi boede i USA: størrelsen af postkasserne.

Nu har I jo beriget os med billeder af praktiske eksemplarer af slagsen, men vi havde en der minder om den I har. Ikke noget problem tænker man - så meget post modtager vi jo trods alt ikke, right?

Wrong. Ud over vores post, den tidligere beboers post, ejerens post og mange andres post, så skulle de adresserede reklamer med vold og magt mases og proppes ned i kassen. Og hvad så hvis der ikke er plads? Måske kunne man forstille sig, at afhente det på posthuset? Nej, det bliver skam sendt tilbage til afsenderen. Også hvis det har været en tur over Atlanterhavet.. Suk.

Nå, men det handlede jo slet ikke om jeres postkasse =].

t sagde ...

Det der problem har vi (7-9-13) ikke haft endnu, men det minder mig om her for nyligt, hvor vi prøvede at returnere et brev adresseret til en tidligere beboer til afsenderen .. 2-3 dage senere lå det i vores postkasse igen. Floooooooooooot.

Vi har en stærk mistanke om at en af de tidligere beboere er rejst (hjem) til Kina uden at bekymre sig videre om hvad saldoen sagde på kredit-kortene.