23 oktober 2007

Vi befinder os udenfor kortet!

Som Caroline kommenterer, så har vi et lidt vildt vejr for tiden. Nå ja, her i Santa Barbara var det dejligt igen i dag med hele 25 grader midt på dagen, men det blæser stadig kraftigt lidt længere sydpå med alt for mange, ustyrlige skovbrande til følge. Vinden blæser med op til 150 km/t, og så er det unægteligt lidt svært at få ilden under kontrol.

Faktisk er hele 265.000 allerede blevet evakueret; langt de fleste i San Diego-området, men også Malibu er hårdt ramt. Flere af de store villaer er allerede futtet af, og kystvejen gennem Malibu til LA er lukket.

Brandene er naturligvis forfærdelige i sig selv, men det værste pt. er, at der nu ikke er mere mandskab at sende ud når en brand starter op et nyt sted.

Men altså her i smørhullet Santa Barbara ligger vi tilsyneladende i læ for vinden, for vi har hverken haft nogen vind af betydning eller aske i luften i dag.

Så lad os håbe at vinden snart stilner af eller at det begynder at regne. Det første er nok mere sandsynligt end det sidste...

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Det er godt at høre I ikke er i undtagelsestilstand. Og ja så er det bare at krydse fingre for at vinde lægger sig snart.