15 november 2007

Lofts-melonen

Forleden fik vi besked om at der ville komme nogle håndværkere og installere nye lamper i og omkring lejligheden. Dette skulle være af hensyn til sikkerhed og strømforbrug. Det første vi bemærkede var at de nye lamper er en del kraftigere end de gamle, f.eks. får man nu det indtryk at der nemt kunne optages en film ude på badeværelset.

Den nye lampe på terrassen fik vi at vide var med indbygget sensor, så vi kunne bare lade kontakten være tændt hele tiden. Dette troede vi naturligvist naivt betød motion sensor, så lampen tændte når man bevægede sig ud på terrassen om aftenen. Det viste sig at det i stedet betød lysniveau sensor, hvorfor den er tændt hele natten - meget energibesparende, ikke sandt?! ... men nu har vi alligevel slukket på kontakten da denne lampe også giver et afsindigt skarpt lys.

Den nye loftslampe i stue/køkken-området giver også et lidt kraftigere lys end den gamle, men det mest mærkelige ved den er nu at det nu ser ud som vi har en kæmpestor mælkehvid mælkekirtel midt i loftet...

Ingen kommentarer: