30 november 2007

Vejret én gang til

Husker I dette grå vejr, da vi havde novembers første hold gæster fra DK? Da Caroline og Martin forrige weekend kørte fra San Francisco mod Santa Barbara tiltog tågen propertionalt med deres nærhed hertil, så fremover er det altså slut med gæster fra Danmark, hvis de medbringer kedeligt november-vejr!

En anden grund til at det nu er slut med med gæster er, at vi har smidt gæste-madrassen ud. Udover at stuen føles større, har det også den fordel at vi så kan tænde for varmen. Madrassen havde nemlig plads foran det gas-brændende varme-apparat - nok ikke så godt at tænde det i umiddelbar nærhed af nylonstof...

Når vi ikke har danske gæster, er vejret nemlig ganske skønt om dagen - stadig omkring de 20 grader, men om aftenen kan det virkelig begynde at mærkes at det faktisk er vinter. Lisbeth havde sågar Tues vanter på den anden aften da vi cyklede hjem.

I første omgang virkede varme-apparatet dog ikke, men efter besøg af hele to viceværter/håndværkere, en ny termostat og lidt gas-udslips-lokalisering i dag er der nu blus på dyret.

Ingen kommentarer: