13 november 2007

Mere om vores valgdag

Her hvor I går ind på den danske valgdag, kan vi lige fortælle lidt mere om vores.

Pga. Halloween ville vi gerne nå tilbage til SB igen inden aften, men vi fik dog lidt mere ud af turen til LA end blot besøget på konsulatet.

Vi benyttede nemlig lejligheden til at besøge Page Museum. Hvor museumsparken ligger nu var der i tiden omkring sidste istid en asfalts-pøl, hvori adskillige dyr blev fanget når asfalten blev blød i sommervarmen. Området har ligget uberørt indtil ca. 1900, og i løbet af det sidste århundrede har man derfor kunnet udgrave flere tusinde fossiler, bl.a. hele mastodonter, mammutter og sabelkatte. Det var et dejligt veltilrettelagt museum med gode udstillinger og mulighed for at se en forsker i arbejde (!) men desværre fik vi ikke taget nogle billeder af, hvor store de mastodonter faktisk var.

Museumsbygningen i sig selv er dog også ret interessant. Den ligger som en æske på toppen af en lille bakke og har et relief af istids-landskabet og -dyrene langs hele tagkonstruktionen, som det måske kan ses af billedet.

Tilfældet ville i øvrigt, at konsulatet og museet ligger på samme vej, men vejene er jo ualmindeligt lange i LA, så der var altså tale om hver sin bydel; endda med Beverly Hills imellem.

Ingen kommentarer: