01 november 2007

I går var en særlig dag...

Det var nemlig halloween. Den opmærksomme læser vil måske kunne regne ud, hvor vi tilbragte det meste af den dag ved blot at betragte billedet af den flotte græskar-opstilling. Indkøbsvognen (som vi ikke turde flytte på da vi skulle fotografere) til venstre i billedet er nemlig tilhørende en hjemløs , og vi var derfor naturligvis i LA. Ikke at vi ikke har hjemløse i Santa Barbara, men deres indkøbsvogne får vist ikke lov til at komme så tæt på de udbudte varer.

Nå, men vi var altså nødt til at tage en udflugtsdag til LA, fordi Anders jo så venligt har besluttet at udskrive valg med ualmindeligt kort varsel! Faktisk så kort, at det danske konsulat i sidste uge ikke var klar over indtil hvilken dato man kunne nå at stemme hos dem.

Det blev en længere og meget begivenhedsrig udflugt, som desværre så betød, at vi ikke nåede hjem til at kvarterets børn kunne komme og lave trick'n'treat hos os. Nu havde vi ellers fået indkøbt slik til det, men det må vi så tilbyde de gæster som vi får i weekenden. Efter at have 'snakket' med Heidie her til morgen fandt vi nemlig ud af, at de ankommer i morgen aften - og ikke i næste uge som vi ellers hele tiden havde troet....

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Ja ham Anders kan ikke lide at køre valgkamp (han ser heller ikke ud til at væe god til det...) Men altid hyggeligt med sådan en smuttur - særligt når der både er Halloween og hjemløse.

Håber jeres gæster kan spise slikket. Det gode er nu at I får en pause mellem de forskellige hold af gæster ;o)


PS hedder det ikke Trick OR Treat?