11 november 2007

Sidevers blogning

Ja, nu må det jo erkendes at der ikke er sket så meget på bloggen her de sidste par dage. Ovenpå vores tur til LA opdagede vi pludselig at Heidie og Mads ville ankomme en uge tidligere end vi gik og regnede med. Lørdagen gik med hænge ud i Goleta og Santa Barbara, men søndag blev der lejet en bil og vi kørte op over bjergene til Santa Ynez dalen (der hvor Solvang ligger) og fandt os et lille Sideways kort på turistinformationskontoret i Buellton ("Home of Split Pea Soup").

Heidie og Mads blandt Firestones vinfade

Hos Firestone fik vi både smagt et udvalg af deres vine, set nærmere på deres faciliteter på en lille rundvisning og spist vores medbragte picnic i deres have. Siden lagde vi også vejen forbi Foxen, hvor lige kunne nå at smage deres vine inden lukketid. Efter en dag i solen havde vi således udvidet vores samling af vinglas med 4 glas, da man må beholde det glas man prøvesmager i.

I ugen der fulgte fik vi så ikke det store overskud til at blogge - omstilling til vintertid og usædvanligt (for området) gråvejr fik os ikke ligefrem til at sprudle af overskud.

Ingen kommentarer: